Nacházíte se: ROZDĚLENÍ DLE TYPU PROBLÉMU / NEMOCI

Partnerské weby:

ROZDĚLENÍ DLE TYPU PROBLÉMU / NEMOCI

Reniu

reniu

Kosmetika z Fiji - Reniu a Pure Fiji : Objevujeme pro vás pradávné tajemství nádherné pleti a vlasů ostrovanek Jižního Pacifiku, které se skrývá v čistém panenském kokosovém oleji spolu s výtažky z květin.

Panenský kokosový olej, jeden z nejbezpečnějších a nejefektivnějších hydratačních produktů přírody, je pokožkou velice snadno, rychle a beze zbytku absorbován. Nezanechává mastný efekt a má pozoruhodně hluboce hydratační vlastnosti, které jsou v kombinaci s živinami dodány tam, kde je jich nejvíce potřeba. Za studena lisovaný kokosový olej má vysoký obsah přírodních látek - antioxidantů, které v podobě vitaminů A,C a E zabraňují stárnutí pokožky a mají hojivý efekt. Panenský kokosový olej nepřináší pokožce jen okamžitou úlevu, ale také při pravidelném používání hojí a obnovuje vaši pleť.

Další výraznou předností kokosového oleje je posílení vlastního biosystému pokožky, které má pozitivní vliv na její vzhled, funkci a také nezanedbatelně zvyšuje její obranyschopnost, která je pro celé naše tělo velice důležitá.

Protože panenský kokosový olej je beze zbytku absorbován hluboko do pokožky, a to přímo do buněčné struktury pojících tkání, je vysoce efektivní při hojení a odstraňování vad, jako jsou jaterní skvrny, vrásky nebo jizvy. Kokosový olej též spoluvytváří ochrannou bariéru před choroboplodnými bakteriemi a díky vysokému obsahu antioxidantů napomáhá předejít a zpomalit poškození naší pleti zapříčiněné volnými radikály. Kokosový olej nejen zabraňuje procesu stárnutí pleti a hojí již existující vady, ale také omezuje negativní efekt nadměrného se vystavování slunečnímu záření a ostatním vnějším vlivům.

Olej se získává mechanickým procesem z bílé dužiny zralých kokosů. Panenský olej musí být vyráběn z čerstvé syrové dužiny. Ta se z rozbitých kokosů vydlabe speciální škrabkou a vytlačí se z ní husté mléko. Je možné použít různé metody pro oddělení oleje z mléka. Nejkvalitnější olej poskytuje metoda centrifugového odstřeďování. Přestože je kokosový olej "nasycený", od živočišných tuků se velice liší. Skládá se z kyselin se středně dlouhými řetězci. Jediný živočišný zdroj těchto kyselin je mléko savců - nápoj dokonale "navržený" pro výživu mláďat. Proto se frakce kokosového oleje používají ve výživách pro kojence již mnoho let.

Na co lze olej použít?  Na tělo po koupeli nebo sprše, rychle se absorbuje a zanechá příjemný a svěží efekt, funguje jako celodenní tělový hydratant, dodá pleti okamžitou vlhkost, zdravý vzhled a krásně ji provoní, je rovněž vhodný pro tělové masáže. Na vlasy jako kondicionér před mytím, zabrání vysoušení vlasů, dodá jim lesk a zároveň vyživuje pokožku hlavy i suché a roztřepené konečky. Na ruce a nohy k ošetření nehtového lůžka a na vyschlou pokožku na loktech, kolenou nebo patách. Do koupele - užívejte si příjemnou relaxační koupel s blahodárnými účinky na vaši pleť. Po opalování - olej je obzvlášť účinný na podrážděnost, kterou pobyt na slunci pleti způsobí, olej pokožku zklidní a navrátí jí přirozenou vlhkost. Pro nastávající maminky - pokožka bříška je v těhotenství velmi namáhána, přírodní olej udrží pokožku pružnou a zmírní její zatížení, je účinný jako prevence proti tvorbě strijí. Pro děti - olej je natolik jemný, že jej můžete použít i na citlivou dětskou pokožku.

Přírodní kokosový olej neobsahuje žádné konzervační látky a má proto tendenci tuhnout v chladnějších teplotách. Jednoduše láhev na krátkou chvíli ponořte do teplé vody, která olej navrátí zpět do tekutého stavu. Netestováno na zvířatech.

 

|

|